Nokia 2.3 с мощен изкуствен интелект и на достъпна цена

Android изживяване, което се подобрява с времето, в съчетание с двойна многофункционална камера и двудневен живот на батерията

Nokia 2.3 с мощен изкуствен интелект и на достъпна цена | StandartNews.com

HMD Global, домът на телефоните на Nokia, представя на българския пазар новия смартфон Nokia 2.3. Многофункционална камера, захранвана от изкуствен интелект, който ви помага да изберете най-добрия кадър. голям 6,2-инчов HD+ екран и двудневен живот на батерията са сред предимствата на Nokia 2.3, които ви предоставят повече време и възможности за забавлявате. Освен че е готов за Android 10, новият Nokia 2.3 ще получава месечни актуализации за сигурност за период от три години и ъпдейти на операционната система за две години, което гарантира, че смартфонът ще се подобрява с течение на времето.

Nokia 2.3 е с двойна камера и чисто новата функция на телефоните Nokia „Препоръчан кадър“, която ви помага да изберете най-добрата от серия снимки на един обект. Независимо дали искате да уловите задното салто на приятел, семеен портрет, на който всички се усмихват, или победен гол на любимия отбор, „Препоръчан кадър“ автоматично заснема алтернативни изображения преди и след натискане на бутона на камерата и ви предлага най-доброто изображение. Заедно с останалите захранвани с изкуствен интелект опции като „Портретен режим“ и заснемане при ниска осветеност, феновете могат да разгърнат креативността си.

С Nokia 2.3 и неговия Google Assistant бутон пестите ценно време. Просто използвайте гласови команди, за да видите следващите срещи в календара си, разписанието на градския транспорт и още много информация. Устройството има и биометрично лицево разпознаване, което ви позволява да го отключвате буквално с един поглед.

Юхо Сарвикас, Главен продуктов директор на HMD Global: „Потребителите по цял свят вече познават и оценяват качествата на продуктите от серията Nokia 2, а новият Nokia 2.3 е стъпка напред в нашата мисия да им предлагаме преживяване, което непрекъснато се обновява – моделът е с достъп до двугодишни ъпдейти на операционната система, както и ежемесечни актуализации на сигурността за период от три години и то в най-достъпния клас телефони. Нивото на изкуствения интелект в Nokia 2.3 е без конкуренция в своя сегмент и заедно с големия му дисплей и двудневния живот на батерията той е оптимален вариант за онези, които ползват телефона си като основен източник на информация и забавление.“

Провокира въображението

Nokia 2.3 разполага с „Портретен режим“ за акцентиране върху основния обект и деликатно замъгляване на фона, което прави портретните снимки наистина забележителни. Просто използвайте Google Photos, за да регулирате замъгляването, след като направите снимката. С двойната 13MP/2MP камера можете да правите уникални портрети с разнообразие от ексклузивни боке ефекти или опции за замъгляване на фона като Classic, Butterfly, Heart или Star. При обработката пък имате възможност да се почувствате като истински професионалист, като адаптирате фокуса в снимката.

С комбинацията от усъвършенстван синтез на изображенията и подреждане на експозицията (прави многобройни кадри при различни нива на осветеност и ги обединява в една снимка), можете да правите впечатляващи снимки с дълбочина на детайлите, дори при ниска осветеност.

Потопете се в преживяването за по-дълго

Благодарение на изкуствения интелект, технологията на адаптивната батерия дава на Nokia 2.3 двудневна активност само с едно зареждане. Устройството ще опознае навиците ви при ползването на различните приложения и така ще можете да се потопите в любимите си филми и сериали за по-дълго. Просто седнете, отпуснете се и се насладете на историите, които оживяват на големия 6,2-инчов HD+ екран в ръцете си.

Елегантен и функционален дизайн

Вдъхновен от скандинавското си наследство, дизайнът на Nokia 2.3 е комбинация от непреходна естетика и устойчивост. С 3D нано-текстурирания си гръб, който няма да се изплъзне от ръката ви, този телефон има зашеметяващо покритие, което оставя дълготрайно впечатление. Посредством усъвършенстваната конструкция на гърба са интегрирани двойна камера и светкавица без релеф. Вътрешното шаси, отлято от алуминий с висока прецизност прави корпуса твърд и издръжлив, предпазвайки всички вътрешни компоненти.

Изживяване, което се подобрява с времето

Nokia 2.3 е готов за Android 10, което означава ежемесечни актуализации на сигурността за период от три години и актуализации на операционната система за две години, което гарантира, че смартфонът ще се подобрява с времето и инвестицията е подсигурена и занапред. Най-новите функции на Android 10 ще предоставят постъп до „тъмна тема“, за намаляване разхода на енергия и по-добра видимост на дисплея, както и повишено ново поверителност и други преимущества, когато премине на последната версия Android.

Цени и наличност

Nokia 2.3 е наличен в търговската мрежа в България в сив, зелен и пясъчен цвят, на препоръчителна цена от 229 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай