Най-скъпите яхти на олигарсите

Най-скъпата е на Усманов, руски топ модел гони мъката си на луксозна лодка

Най-скъпите яхти на олигарсите | StandartNews.com

 

Яхтите, които правят почивката вълшебна, са задължителен диамант за всеки руски олигарх. Според класацията на Forbes най-скъпата е притежание на Алишер Усманов, дълга е 156 метра и струва 550 милиона долара.

На второ място е луксозната лодка на Роман Абрамович - Eclipse е с 9 палуби, която струва 460 милиона долара. В първата тройка е яхтата на Андрей Мелниченко – дълга 143 метра, 25 милиона долара.

На четвърто място е Ocean Victory на уралския милиардер Виктор Рашников – 140 метра, 310 милиона долара. 120 метра е дължината на яхтата на бившия депутат и собственик на USM Holdings Андрей Скоч. На нея това лято събира тен една от най-скъпоплатените руски модели, живееща в Америка – Анастасия Решетова. 24-годишната красавица е женена за рапъра Тимъти, но отношенията им в последно време куцат.  

„За първи път се връщам от дълъг отпуск без голям загар. Не ми беше интересно да лежа до басейна. Това лято изтри всичкото ми лошо настроение от началото на годината. Нека това да продължи!“, казала Решетова, цитирана от Forbes.

Явно мъката от липсата на Тимъти е останала далеч от ярко синята разкошна яхта. Разбираемо е.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай