Максим Бехар е преизбран за член на БФБЛ

PR експертът и дипломат е сред основателите на Българския форум на бизнес лидерите и член на Борда от 1997 г.

Максим Бехар е преизбран за член на БФБЛ | StandartNews.com

Българският PR експерт и дипломат Максим Бехар бе преизбран за член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), създаден с помощта на принц Чарлс. Бехар е сред основателите на Форума и член на Борда от 1997 г., беше негов председател в продължение на два мандата от 2001 до 2007 г., след което заместник-председател за още два мандата.

Максим Бехар също е почетен член на БФБЛ, обявен официално през 2007 г. заради неговия изключителен принос в утвърждаването на Форума като водеща организация в сферата на етичния бизнес и корпоративната социална отговорност. Сега той обединява повече от над 120 водещи български и чуждестранни компании и е част от Международния форум на бизнес лидерите.

Бехар бе избран отново за член на Борда по време на годишното Общо събрание на БФБЛ, на което гласуваха управители на 40 водещи международни компании. Делегатите на събранието бяха приветствани от председателя на организацията Левон Хампарцумян и изпълнителния директор Георги Руйчев, а специален гост на събитието бе посланикът на Великобритания у нас, д-р Роб Диксън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай