Краен срок за наградите за най-добър работодател

Career Show Awards e престижен конкурс, в който работодателите представят своите проекти

Краен срок за наградите за най-добър работодател | StandartNews.com

За поредна година водещите награди за най-добър работодател в България - Career Show Awards - отличават постиженията на десетки компании в сферата на работодателската марка и развитие на човешкия ресурс.

Career Show Awards e престижен конкурс, в който работодателите представят своите проекти и стратегии за развитие на работодателската си марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите си и създаване и поддържане на благоприятна и стимулираща работна атмосфера. Крайният срок за кандидатстване е петък, 25 юни.

“Career Show Awards са награди, които поощряват добрите практики, стимулират иновативните подходи и отличават успешните стратегии на работодателите. Служителите са посланиците и движещата сила на компаниите, в които работят. Ето защо постигането на висока ангажираност и удовлетвореност на служителите е основна градивна част на цялостната стратегия за развитие на компаниите. Засиленият интерес, който забелязваме към наградите, е доказателство, че компаниите имат ясно съзнание за важността на добре позиционираната работодателска марка. Всяка година участниците в конкурса представят все по-иновативни и креативни проекти. Щастливи сме, че можем да дадем публичност на старанията им и заслужено признание на труда, който полагат”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Работодателите могат да подадат кандидатури в над 50 категории, покриващи различни аспекти от цялостната им стратегия за повишаване разпознаваемостта на работодателската им марка, сред които “Стратегия за обучение и развитие”, “Стратегия за признание на служителите”, “Вдъхновяваща работна атмосфера”, “Стратегия „Баланс работа и личен живот“.

Представените кандидатури в Career Show Awards се оценяват от независимо експертно жури, в състава на което влизат световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит от различни браншове. Част от журито на наградите са Радосвет Радев - председател на Българска стопанска камара, Драгомир Николов - изпълнителен директор на Агенция по заетостта, доц. д-р Маню Моравенов - изпълнителен директор на Българска фондова борса. Сред членовете на журито е и бившият президент на Република България от периода 2012 - 2017 година - Росен Плевнелиев.

Крайният срок за кандидатстване за Career Show Awards e до 25 юни, включително. Работодателите могат да кандидатстват тук: https://careershow.bg/awards/register/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай