Китайски гигант налива милиони в завод у нас. Нови работни места

Дружеството е фокусирано върху валцоването на тръбни резби и притежава над 20 патента

Китайски гигант налива милиони в завод у нас. Нови работни места | StandartNews.com

Източник: НКИЗ

Китайската компания Pan-China Fastening Systems Co. (PCFS) планира инвестиция в завод в България. Със седалище в Шанхай дружеството е фокусирано върху валцоването на тръбни резби и притежава над 20 патента.

Планираната инвестиция от компанията е във фабрика за тръбни резби в размер на 10 млн. лв. в следващите три години за изграждането на 40 малки автоматизирани производствени линии. Тя би осигурила около 25 нови работни места.

"Искаме да продаваме нашите продукти на европейския пазар и България е добро място за инвестиране в производство", посочва основателят на компанията Джим Зу, предава economic.bg.

Той е провел среща с ръководството на държавната Национална компания Индустриални зони (НКИЗ), която е представила индустриалния парк в Божурище като опция за инвестицията.

Основите на компанията датират от 1989 г. и са положени от Джим Зу, инженер по професия и образование. Визията на Зу е да донесе напредък във водопроводната индустрия. Компанията започва с производството на галванизирани стоманени и черни стоманени тръби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Чичо Манчо
преди 1 месец

Китайска компания открива 25 работни места, в същото време компания от Плевенско до края на годината ще закрие 1500 работни места??????

Откажи
Китаец
преди 1 месец

Няма нищо още 59 такива гиганта и ще може да вземат всички от там на работа.

Откажи
Гиганта
преди 1 месец

Лелеле какъв гигант "Тя би осигурила около 25 нови работни места." Представям си малките фирмички с по 100-200 човека персонал. Колко такива гиганти ще трябват за да има работа за всички е интересно. То само в един магазин от хипермаркетите има много повече персонал.

Откажи
Карчо
преди 1 месец

Само 25?😃☠️💀🤮

Откажи