Искате ли да получите добра доходност от депозит с кратък срок

С Онлайн депозит в БАКБ печелите 1% лихва и разполагате с парите си само след 3 месеца

Искате ли да получите добра доходност от депозит с кратък срок | StandartNews.com

В динамичната среда, в която живеем и постоянно променящите се пазарни условия, имаме нужда от бързи, гъвкави решения за своите финансови средства. Банките и другите финансови институции предлагат много  възможности  с различни условия и доходност. Сред тях има рискови инвестиционни инструменти с висока доходност, а спестовните влогове, които осигуряват добра лихва, изискват по-дълъг период от време. Поради тази причина, голяма част от хората предпочитат  да държат парите си в разплащателни сметки, защото очакват те да са им нужни в краткосрочен план.

През последните месеци спестяванията на българите в депозити и разплащателни сметки достигнаха нов рекорд. За лихвите, обаче, не можем да кажем същото. Ръстът на средните лихвени нива се покачва незначително. Условията на банките са различни, но в повечето случаи доходността от спестените пари гравитира около 0%.  Има предложения за депозити с по-висока доходност, но те са обвързани с по-дълъг срок, поне 2-3 години, през които „заключвате“ парите си. Ако имате такъв депозит, а динамиката на ежедневието ви наложи да изтеглите парите си  предсрочно, ще загубите цялата натрупана до момента доходност, а вероятно ще имате и допълнителна такса.

Как да направите така, че да разполагате с парите си в краткосрочен план и в същото време да печелите от тях?

На българския пазар вече има гъвкави депозити с кратък срок и добра доходност. Онлайн депозит в БАКБ предлага изключително атрактивна комбинация от 3 месеца срок и 1% лихва. Той е едно перфектно решение за всички, които не обичат да рискуват, искат парите им да са на разположение в краткосрочен план и да имат доходност за времето, в което не ги използват. С него ще имате спокойствието, че разполагате с парите си и можете да покривате всички възникващи разходи, и в същото време да печелите. Лихвата е изключително атрактивна, спрямо другите предложения на пазара за 3 месечни депозити. Парите ви ще бъдат гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в банките в размер до 196 000 лв. Валутата може да бъде в лева, евро или щатски долари. Можете да откриете Онлайн депозит бързо и лесно  през телефон, таблет или компютър, без да е необходимо  да посещавате банков офис, от всяка точка на света и по всяко време.

Вашият избор да откриете Онлайн депозит в БАКБ ще ви направи още по-отговорни за опазването на околната среда. Така ще станете част от зелената цел на банката – да намалим използването на хартия и въглеродните емисии, като дигитализираме продуктите си и опазваме природата.

Времето е динамично, а БАКБ предлага гъвкаво решение за динамични времена. Сега е моментът да откриете Онлайн депозит за 3 месеца с 1% годишна лихва и да спечелите доходност в краткосрочен план, само с 5 лесни стъпки: deposit.bacb.bg

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай