Иновативната кариерна общност за топ таланти “Career Show”

Платформата предоставя достъп до ежемесечни събития за кариерен ръст, спорт, баланс работа-личен живот, технологии

Иновативната кариерна общност за топ таланти “Career Show” | StandartNews.com
  • Иновативната кариерна общност за топ таланти “Career Show” е вече тук

Career Show  стартира иновативна кариерна общност за топ таланти. Проектът събира квалифицирани специалисти, търсещи развитие, надграждане на уменията и кариерни възможности. Платформата предоставя достъп до ежемесечни събития за кариерен ръст, спорт, баланс работа-личен живот, технологии и др. Освен програмата с тематични активности, Career Show дава възможност за директна връзка с работодатели в различни сфери, предлагащи възможности за работа.

“След като събитията на Career Show се утвърдиха като водещи кариерни проекти за квалифицирани кадри, естественото продължение беше да изградим общност. Такава, която събира в себе си квалифицирани кадри от различни сектори и дава възможност целогодишно да инвестират в своето кариерно и личностно развитие. Разбира се, възможността участниците да се срещат с водещите работодатели в България и Европа ще продължи да бъде другият основен елемент в общността”, споделя Симона Харизанова - съосновател на Career Show.

За постигане на максимална интуитивност и персонализация на изживяването на всеки един участник в общността, Career Show работи в колаборация с Evalato - водеща международна платформа за виртуални събития и провеждане на лични видео срещи. Платформата е съобразена с индивидуалните интереси и търсения на участниците. Всеки един може да зададе подробни филтри, за да открие точните възможности за себе си максимално бързо и лесно. Възможността за добавяне на потвърдените видео срещи и избраните дискусии и активности в личен календар осигурява ефективна организация на времето и спестява часове търсене на подходящи предложения.

Като част от общността, участниците в Career Show могат да се включат в ежемесечни активности, насочени към различни аспекти на професионалното развитие и пълноценния личен живот. Предвидени са събития за кариерен растеж, здраве и спорт, баланс работа-личен живот, лидерство и управление и др.

Предстоящото събитие в календара на Career Show - Career Show Tech - е посветено на кариерното развитие в ИТ сферата. Събитието ще се проведе на 19 и 20 май изцяло онлайн. По време на Career Show Tech квалифицирани специалисти в различни сфери на ИТ сектора ще провеждат видео срещи с водещи работодатели от страната и Европа, а утвърдени професионалисти от компании като Microsoft, Google, Financial Times и Gameloft ще споделят ценен опит и съвети за успешна ИТ кариера.

Всеки участник в общността на Career Show получава достъп и до основното кариерно събитие в България - Career Show 2021, което ще се проведе на 29 септември на живо в Sofia Event Center и на 30 септември изцяло онлайн.

Всеки може да се присъедини към кариерната общност на Career Show напълно безплатно като се регистрира на https://careershow.bg/register/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай