ИКЕА стимулира споделените моменти между родители и деца с нова колекция

Колекцията запознава малчуганите с магията на флората и фауната на Швеция

ИКЕА стимулира споделените моменти между родители и деца с нова колекция | StandartNews.com

90% от децата се чувстват по-щастливи, когато играят, показват данните на специално за IKEA проучване отнасящо се до по-дълбокото разбиране на детската емоционалност, нужди и навици. 

Развиването на въображението и насърчаването на малчуганите да фантазират, мечтаят и създават са посоки, дълбоко вкоренени във философията на ИКЕА, а домът е мястото, в което семействата прекарват време заедно и споделят запомнящи се моменти. 

За да спомогне допълнително въображението на децата, ИКЕА създава колекцията SKOGSDUVA – практичен и вдъхновяващ прочит на шведската гора. С възглавница под формата на жълъд или маска на язовец и рис, ИКЕА преобразява обстановката за написването на чудни истории, а героите – мъниците вкъщи и техните родители в тандем.

Колекцията запознава малчуганите с магията на флората и фауната на Швеция. Въпреки вдъхновяващата си природа, SKOGSDUVA носи и още нещо – образователни интересни факти за животните. Историята, която видрата, рисът, таралежът, арктическата лисица и други обитатели на гората разказват на малки и големи е и за рисковете, които крие реалността за тях. 

Множество от животните, които наричат шведската гора свой дом, са обект на риск от изчезване и присъстват в Червената книга на Швеция. Със SKOGSDUVA ИКЕА се стреми да запознае децата с животните в рисково ниска популация като разказва за техните навици по интригуващ и занимателен начин.

Казваме лека нощ, добро утро или хубав ден с игри, забавление и съвместни спомени, които да развиват въображението и познанията на нашите деца. Да разкриват нови хоризонти, да мечтаят смело и без граници, за да превърнат магията на шведската гора в реалност у дома.

Повече за колекцията тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай