FORBES: Лидл България e най-популярният бранд във Фейсбук

Проучването показва българските марки с най-много фенове в социалната мрежа и отличава брандa Lidl сред водещите в класацията, с над 400 хил. последователи на официалната Facebook страница на компанията

FORBES: Лидл България e най-популярният бранд във Фейсбук | StandartNews.com

Лидл България е най-популярният бранд във Facebook сред хранителните вериги, според класация на Forbes България, публикувана днес на сайта на медията. Проучването показва българските марки с най-много фенове в социалната мрежа и отличава брандa Lidl сред водещите в класацията, с над 400 хил. последователи на официалната Facebook страница на компанията.

„Новината е страхотна. Благодарни сме на феновете – именно те ни мотивират всеки ден да търсим още по-готино и креативно съдържание, с което да ги караме да се усмихват и вярваме, че така успяваме да ги докоснем и емоционално. Именно ей такива новини ни напомнят, че вървим в правилната посока, но и ни мотивират да продължаваме напред. Разбира се, само ние знаем колко труд и емоция стоят зад това постижение”, сподели Елена Василева, Social Media Manager в Лидл България.

В класацията са включени компании, които имат българска страница в социалната мрежа, маркирана като бранд, като подреждането е направено на база броя на феновете на всяка страница към края на май 2020 г. Включени са само страници, на които е публикувана поне една нова публикация през последните 90 дни до създаването на класацията. Данните за броя на феновете са взети от Socialbakers.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай