ЕНЕРГО-ПРО подмени уличното осветление на община Опака

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, съвместно със своя партньор Инолед, реализира проект за пълна подмяна на уличното осветление

ЕНЕРГО-ПРО подмени уличното осветление на община Опака | StandartNews.com

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, съвместно със своя партньор Инолед, реализира проект за пълна подмяна на уличното осветление на територията на община Опака, област Търговище. В рамките на проекта бяха инсталирани общо 1224 модерни енергоспестяващи улични осветителни тела. Резултатът за жителите на Опака е спестяване на енергийни разходи от над 52 хиляди лева на годишна база и значително подобряване на средата на живот в града и малките населени места в общината.

 

Монтираните съвременни осветителни тела са с три пъти по-малка мощност и съответно по-малък разход на електроенергия, но с тях се постига много по-добра осветеност, отговаряща на съвременните градски стандарти. Качественото улично осветление гарантира на гражданите повишена безопасност чрез намаляване на пътните инциденти и улесняване на придвижването в рамките на населените места.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран консултант по енергийна ефективност за извършване на енергийни обследвания на промишлени системи и сгради. В рамките на своята програма „Енергийна ефективност“ компанията реализира проекти за постигане на реална оптимизация на енергийните разходи при индустриални, търговски и битови потребители. Чрез своите собствени експерти и в партньорство с утвърдени доставчици и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветление, фотоволтаични инсталации, климатични системи, термпопомпи, системи за енергиен мониторинг и управление на консумацията на електроенергия, енергоспестяващи електроуреди, както и различни специализирани услуги и консултации.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай