BILLA с участие във форума "Кариера и живот - защо в България"

Търговската верига ще вземе участие в първото за 2021 г. кариерно събитие, организирано от Bulgaria Wants You

BILLA с участие във форума "Кариера и живот - защо в България" | StandartNews.com
  • Събитието на Bulgaria Wants You отправя посланието „Намери причина да останеш“, към което търговската верига добавя аргументи с кариерни възможности

BILLA България ще вземе участие в първото за 2021 г. кариерно събитие, организирано от Bulgaria Wants You, което ще се състои на 12 юни от 11 часа, на живо, в Sofia Event Center. Представители от отдел „Човешки ресурси“, част от екипа на веригата, ще присъстват на „Кариера и живот – защо в България“, за да представят възможности за развитие и отворените позиции за кандидатстване в компанията. В рамките на партньорството си с мултимедийната платформа, която подпомага професионалното развитие младите специалисти в страната, BILLA реализира и видео поредица. В нея представя експерти от своите екипи, тяхната мотивация и вдъхновение да бъдат част от семейството на веригата в страната.  

„Като работодател, BILLA България се фокусира върху хората – с грижа за бъдещите поколения и стремеж към непрекъснато надграждане на знанията и уменията сред своите екипи. Компанията предоставя възможност както на утвърдени професионалисти, така и на млади кадри, преминали през необходимото обучение, да продължат работа в компанията, да се развият професионално и да заемат ръководни позиции. Досегашният ни опит показва убедителни резултати – 22 души от стартиралите своята кариера в BILLA като стажанти са все още при нас на постоянни позиции, като част от тях са достигнали до позиции като Мениджър или Ръководител на отдел,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Въпреки трудностите на изминалата година, през настоящата BILLA България отдели допълнителни 2 000 000 лева за заплати и ваучери за храна, както и  1 600 000 лв. допълнителни средства за бонус програми и придобивки за служителите. В условията на пандемична обстановка, компанията успешно преобразува многобройните обучения на своите кадри в електронен формат, с цел да не преустановява процеса на подобряване на комуникационните, лидерските и професионалните умения. BILLA подкрепя и младите хора, които търсят добри работни перспективи още от ученическите и студентски години. Чрез своята стажантска програма, веригата им дава възможност да придобият професионален опит в един от най-динамично развиващите се сектори, този на търговията с бързооборотни стоки. В допълнение, компанията осъществява и програми за дуално обучение, чрез което помага на ранното професионално развитие на младежи още в етапа на средното им образование.

„BILLA България непрестанно работи в посока затвърждаване на водещите си позиции като бизнес лидер с устойчив модел на управление и работодател, стоящ с грижа близо до хората и природата“, споделя Ася Минковска, Ръководител отдел „Човешки ресурси“. Последното отличие на търговската верига е в престижната класация на Career Show Index 2021, която отличава 100-те най-добри работодатели в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай