BILLA отбелязва 21 години в България

От откриването на първия си магазин у нас до днес, компанията не спира да се развива, инвестирайки в нови технологии и разширяване на магазинната мрежа

BILLA отбелязва 21 години в България | StandartNews.com
  • BILLA отбелязва 21 години в България с нови магазини и най-голям брой филиали в страната
  • Компанията се развива с грижа за своите потребители и служители, мисъл в посока иновации и социално отговорни политики

През настоящия месец октомври BILLA празнува 21 години от стъпването си на българския пазар. От откриването на своя първия магазин у нас до днес, компанията не спира да се развива, инвестирайки в разширяване на магазинната си мрежа в страната, в нови технологии и в повишаване на квалификацията на своите служители. Търговската верига ежедневно работи в посока утвърждаване на мястото си на доверен партньор и предпочитан избор на българските потребители за покупка на висококачествени продукти на достъпни цени.

Доказателства за високото признание на усилията на веригата от страна на потребителите и бизнеса са наградата „Продукт на годината“, отредена на мобилното приложение BILLA App в категория „Приложения и програми за лоялност“, и отличието на програмата за лоялност BILLA Card в категория „Бизнес проект“ на Годишните награди на b2b Media.  В конкурса „Компания на годината“, златни статуетки бяха присъдени за проекти в подкрепа на обществото в категория „Корпоративна социална отговорност“, а усилията в сферата на устойчивото развитие и корпоративна отговорност в неблагоприятните COVID-19 времена бях отличени в категория „Политики за устойчиво развитие по време на пандемия“ на конкурса „Най-зелени компания в България“.

Голямата награда за „Стратегия при управление на кризи“ от Career Show Awards, както и призовото класиране в категория „Най-добър работодател в FMCG сектора“, потвърждават успешната посока на дейностите за осигуряване на безопасна среда за работа и пазаруване в условията на пандемия, както и усилията, които компанията полага, за да се утвърди като надежден и желан работодател.

През изминалата година, BILLA България стартира мащабна програма за реновиране на ключови филиали от търговската мрежа, с цел да посрещне нарастващите очаквания на потребителите за комфортна атмосфера, богат асортимент и иновативни решения, в полза на по-доброто клиентско преживяване. Компанията утвърди практиката да нарича обновените обекти така, както са известни на хората, спрямо това къде са разположени. Тя модернизира общо десет ключови филиала  в Стара Загора, Харманли, Плевен, Пловдив, Русе, София и Велико Търново. Сред нововъведенията са каси на самообслужване и електронни етикети, заедно с енергийно ефективно оборудване, което доказва отговорното отношение към околната среда и опазването на ресурси. С откриването на два нови филиала в Петрич и Велико Търново в края на месец септември, общият брой на магазините в страната вече е 132, като по този начин BILLA се утвърждава като търговската верига с най-голям брой филиали в страната.

Веригата остава верен партньор на българските производители и за пореден път утвърди своята грижа в посока здравословно хранене, контролирайки нивата на над 700 вида пестициди в свежите и качествени плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини. Въпреки предизвикателствата, BILLA осигури на клиентите възможността да пазаруват любимите си продукти на трайно ниски цени и да пестят средства от семейния бюджет, в рамките на инициативата „Благодарим ти, че пестиш в BILLA” – в платформата www.spestivbilla.bg. За по-малко от година, общата стойност на регистрираните спестявания е близо 2 300 000 лв.

По случай рождения ден, търговската веригата стартира празнична томбола със страхотни изненади за всички свои клиенти. В края на месец октомври, 100 от тях ще имат възможността да спечелят спестената сума за месеца, регистрирана с касови бележки в платформата www.spestivbilla.bg, а други 100 щастливци ще спечелят по 1 куфар с марка Vivess.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай