BILLA намалява цените на 500 стоки от 1 юли

Тпва е в резултат от въвеждабето на новата по-ниска ставка на ДДС

BILLA намалява цените на 500 стоки от 1 юли | StandartNews.com

BILLA намалява трайно цените на всички бебешки и детски храни и пелени, които предлага, от 1 юли.

Промяната се дължи на понижаването на ДДС ставката, което ще влезе в сила през следващия месец. В обхвата на новата разпоредба попадат и книгите, които също ще са с нови по-ниски цени в магазините от веригата.

В зависимост от асортимента в част от супермаркетите броят на артикулите с намалена цена, в следствие на понижаването на ДДС ставката, достига над 500.

Стойността на съответните продукти ще бъде актуализирана в полза на клиентите предвид спада в ставката – от 20% на 9%.

В продължение на дългогодишната си политика да предлага качествени продукти, достъпни за всеки, BILLA намалява цените, както всеки месец, и на други 500 артикула във всичките си магазини през юли. Това са специални предложения с BILLA Card, от които ще имат възможност да се възползват всички лоялни клиенти на търговската верига.

Притежателите на карта BILLA ще могат да избират от разнообразие от специални предложения, сред които над 140 продукта от свежия асортимент и други над 400 хранителни и нехранителни стоки. 174 от намалените с BILLA карта продукти са български. 

Картата за лоялност BILLA Card е напълно безплатна. Желаещите да се сдобият с нея могат да го направят във всеки обект от веригата, като попълнят на място формуляр за издаването ѝ и го предадат в бюрото на управителя на съответния магазин.

Освен от над 500 артикула с намалени цени през юли, клиентите ще могат да се възползват още и от Гранде Оферта, която осигурява 25% намаление на групи продукти всеки петък и събота, както и други специални предложения всяка седмица.

„За BILLA винаги е било и ще продължава да бъде приоритет да предлага качествени продукти, достъпни за всеки бюджет. Стремим се да работим в полза на потребителите и да им предлагаме редовно по-голям избор от стоки на изгодни цени. Надяваме се по-ниските цени да помогнат на клиентите ни да се справят по-лесно в настоящата трудна икономическа ситуация“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.


Освен в полза на потребителите BILLA продължава да работи усилено и в подкрепа на местните производители, разширявайки мрежата си от партньори. Компанията е доверен партньор на над 460 местни производители, а 90% от асортимента ѝ е доставен от български фирми.

Само за последните месеци BILLA започна да си партнира с над 25 нови производители. Близо 100 са родните фирми, с които компанията преговаря в момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай