БДЖ обсъжда публично разписанието си за 2020 г.

Гражданите ще намерят на интернет страницата на превозвача къде да изпращат коментарите си

БДЖ обсъжда публично разписанието си за 2020 г. | StandartNews.com

Проектът на график за движение на влаковете за 2020 г. е публикуван за обществено обсъждане на сайта на националния железопътен превозвач.

Гражданите ще намерят на интернет страницата на превозвача къде да изпращат коментарите си. Желаещите могат да занесат мненията си и лично в сградата на БДЖ в София.

Мениджърският екип на дружеството има за цел да постигне конструктивен диалог и оптимални резултати за всички заинтересовани страни по отношение разработването на адекватни и ориентирани към потребностите на гражданите национални и регионални транспортни схеми, уверяват от дружеството.

Проектът на новото разписание е съобразен с интензивната ремонтна програма на дружеството, като в момента на различен етап са процедури за подемни и капитални ремонти на локомотиви, вагони и мотриси. Усилието е да се предотврати принудителен престой на влакове по време на ремонтите.

"Ръководството на компанията счита, че представянето на максимално качествена услуга е възможно само при изграждането на отворен диалог, интензивна комуникация, добро взаимно разбиране и доверие, както и конкретни ангажименти от страна на дружеството", уверяват от националния железопътен превозвач.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай