Българите вече могат да разделят плащанията в любимите си магазини от едно банково приложение

Българите вече могат да разделят плащанията в любимите си магазини от едно банково приложение | StandartNews.com

Българите вече могат да пазаруват и да разделят плащанията в любимите си магазини от едно банково приложение

Единствената по рода си секция за пазаруване директно в мобилно банково приложение вече е достъпна за българските потребители. Приложението на tbi bank стана първото у нас, в което клиентите могат да пазаруват директно от любимите си магазини, да платят с карта neon без да въвеждат данните й при всяка покупка и да разделят плащането на месечни вноски. Тази възможност важи дори за магазини, които обикновено не предлагат опцията за разсрочване на плащания, като модни, за разкрасяване и аксесоари. Всичко това прави плащанията по-бързи и по-сигурни, а пазаруването – по-удобно.

Новата секция „Шопинг“ в tbi bank app представлява онлайн marketplace, в който потребителите могат да открият над 200 от любимите си магазини в различни сектори – техника, спорт, мода, стоки за дома, авто аксесоари, детски продукти и т.н. Сред някои от най-популярните брандове са IKEA, Sport Depot, ЗОРА, Техномаркет, Технополис, Aiko, Mömax, Obuvki.bg, Modivo, Fashion Days и много други. Сега всеки може да пазарува от тях само от едно място – приложението на tbi, като се възползва от опцията да плати с карта neon и след това да реши дали да раздели плащането на равни вноски за следващите три месеца (без такса) или на шест и дванайсет месеца (с малка такса).

„С добавянето на секция „Шопинг“ с любими на българите магазини, приближаваме приложението ни до концепцията за “супер ап”, с който да дадем възможност на хората да управляват своите пари, да спестяват и пазаруват от едно дигитално място – tbi bank app. В допълнение, с безплатната карта neon, липсата на месечни такси и такси за преводи, и с опцията за плащане на вноски, секция „Шопинг“ завършва един процес на внедряване на иновации за българския пазар, който извежда клиентското преживяване на изцяло ново ниво“, казва Теодора Сагуна, която отговаря за развитието на секция „Шопинг“ в tbi bank app.

В началото на миналата година tbi предизвика пазара с изцяло нов модел за ежедневно банкиране без месечни такси и такси за преводи в лева и евро, за битови сметки и др. Банката постоянно добавя нови функционалности, като опцията за разделяне на плащания на равни месечни вноски, водеща за пазара лихви за спестявания (до 3,5% за депозит и 1% за гъвкавата спестовна сметка “Касичка”), превалутиране в лева/евро по фиксирания курс на БНБ и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай