А1 започна продажбите на А1 Alpha 21

Четвъртото поколение смартфон на бранда идва на достъпна цена и с 3 години гаранция

А1 започна продажбите на А1 Alpha 21 | StandartNews.com
  • Достъпна цена и 3 години гаранция са ключовите предимства на най-новия смартфон от собствената серия на телекома

Днес започват продажбите на новия А1 Alpha 21 в магазините на телекома в страната, както и онлайн на А1.bg. Това е четвъртото поколение смартфон на бранда А1, който е разработен и тестван с участието на експерти от компанията. Именно това дава на телекома увереността да предложи устройството с удължена гаранция от три години.

Смартфонът предлага на потребителите изчистен, класически дизайн. Моделът има 6,52-инчов HD+ дисплей, а селфи камерата е дискретно вградена с капковидно изрязване в горната му част. На гърба е разположена тройна камера, чийто основен сензор е 48 мегапиксела.

Сред техническите характеристики на А1 Alpha 21 се нарежда издръжливата батерия с капацитет от 4000 mAh. За бързата и плавна работа на устройството се грижи 8-ядрен процесор MediaTek, който на свой ред разчита на 4 GB RAM памет. Мястото за съхранение в смартфона е 128 GB, което лесно може да бъде разширено с помощта на microSD карта до 512 GB.

А1 Alpha 21 ще се предлага в страните, в които работи А1 Group, като устройството е подложено на щателни тестове от екипа на компанията. Това е и причината Аlpha 21 да идва с 3 години гаранция, което е с цяла година повече от стандартното за смартфони.

А1 Alpha 21 може да бъде закупен на цени от 129,99 лева в брой, в комбинация с тарифен план Unlimited 32,99. При покупка на изплащане със същия тарифен план, но на изплащане с двугодишен абонамент, цената му възлиза само на 7,99 лева месечно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай