А1 стимулира плащането през Моят А1 с бонус мобилен интернет

Телекомът отново препоръчва плащанията да стават онлайн, за да се спазват мерките за физическа дистанция

А1 стимулира плащането през Моят А1 с бонус мобилен интернет | StandartNews.com

Телекомът отново препоръчва плащанията да стават онлайн, за да се спазват мерките за физическа дистанция

А1 обяви нова инициатива за еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, само седмица след като подари по 10 000 МВ интернет през Моят А1 на всички свои частни клиенти на мобилна услуга в първите дни от извънредното положение в страната. За да получат новия еднократен бонус, клиентите трябва само да направят плащане на месечната си сметка през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на сайта А1.bg до 31 май 2020 година. Въпреки че по-голямата част от магазините на А1 продължават да работят, от компанията системно апелират към използване на дигиталните канали за самообслужване, които са по-безопасна и лесна алтернатива с оглед на пандемичната ситуация.

Мобилното приложение Моят А1, през което клиентите не само могат да получат бонус МВ, а и да управляват лесно услугите си, е безплатно и е достъпно за устройства с Аndroid и iOS. За да плати през приложението, потребителят трябва да го инсталира на своя смартфон и да регистрира своите услуги в него. Приложението предлага и възможност за запазване на данните на банковата карта, както и за активиране на автоматично плащане всеки месец.

Другата възможност за клиентите да получат бонус от 10 000 МВ е да платят месечната си сметка през портала Моят А1 на А1.bg. Подобно на мобилното приложение, в него потребителите трябва да направят регистрация на своята услуга, за да се възползват от опциите за плащане онлайн. Бонусът е еднократен и важи в рамките на 30 дни от датата на активация. Клиентът може да подари своите 10 000 MВ и на друг номер, като всеки номер може да се възползва от бонуса до 10 пъти.

Новият бонус от А1 е част от кампанията за дигитална солидарност, която насърчава хората да останат по домовете си, като се възползват от дигиталните канали за обслужване на компанията с оглед на усложнената епидемиологична обстановка. Малко след началото на извънредното положение в България А1 първа отключи допълнителни безплатни ТВ канали, даде еднократен бонус за всички частни клиенти на мобилна услуга в размер на 10 000 МВ на максимална скорост, по 1000 МВ за клиенти в роуминг в ЕС и по 50 безплатни минути за всички, които се намират в други страни.

Дигиталната солидарност на компанията включва не само дарение на телеком услуги, но и директна финансова помощ за справяне с COVID-19. А1 дари 220 000 лв. на „Александровска“ болница за закупуване на респиратори. В момента в ход са още две големи дарителски кампании, които подпомагат Министерството на здравеопазването. За всяко плащане през Моят А1 компанията превежда по 1 лев на специалната сметка на МЗ, а за всяко плащане през A1 Wallet – сума, равна на 1% от трансакцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай