А1 намалява цените на смартфони, таблети и слушалки с до 50%

Атрактивното предложение е специално за месеца на влюбените

А1 намалява цените на смартфони, таблети и слушалки с до 50% | StandartNews.com

Смарт устройство или аксесоар са подходящ подарък за любим човек през месеца на влюбените. Именно затова от А1 обявяват сериозни намаления в своя онлайн магазин на А1.bg от 12 до 28 февруари за редица устройства от портфолиото си. Сред тях са както топ модели на iPhone и Samsung, така и устройства на други производители. С намаление се предлагат и слушалки, и таблети, а специалните цени важат само при покупка онлайн и в комбинация с нов, или подновяване на съществуващ тарифен план от телекома.

Сред флагманите в кампанията правят впечатление 5G моделите Samsung Galaxy Note20 Ultra и Huawei P40 Pro. При покупка с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL техните цени са намалени съответно с 10 и 15 процента, спрямо редовните. В абсолютна стойност обаче става дума за значителни суми, тъй като това са и сред най-скъпите устройства в портфолиото на А1. Другите модели от високия клас в разпродажбата са iPhone SE 2020 и Samsung Galaxy S20 FE.

Всички устройства, закупени от онлайн магазина, идват в комплект с практичен аксесоар, като това включва дори и флагманите. Спорното решение на Apple да премахне зарядните от кутията няма значение за клиентите на онлайн магазина на А1, тъй като новите им iPhone 12 ще са в комплект с оригинален адаптер. Tова важи и за най-новия iPhone 12 Mini, който вече може да работи и с 5G мрежата на телекома.  

И макар всички модели в разпродажбата на А1 да се предлагат с аксесоар към тях, устройствата на Motorola определено се отличават с оригиналност. Бюджетният Motorola Moto E7 идва с антибактериален почистващ спрей за екран – напълно в тон с продължаващите противоепидемични мерки. Това е и устройството с най-голяма отстъпка при покупка с А1 ONE Unlimited 2XL – цели 50% от редовната цена.

Намалени са и цените на първия в света смартфон със селфи камера, вградена под дисплея. След като стана първият телеком не просто в България, но и в Европа, който предлага иновативния ZTE Axon 20, А1 сега намалява цените му с 20%, в случай че бъде закупен от онлайн магазина с тарифен план A1 ONE Unlimited 2XL. Този смартфон също идва в комплект с външна батерия ttec и практични безжични слушалки. Намаления има още за новите модели на А1 Аlpha 20, Nokia и Xiaomi, а пълният списък е достъпен на А1.bg.

Междувременно безжичните слушалки се превърнаха от странност в норма, което обяснява наличието на три такива модела във февруарската разпродажба на А1. Apple AirPods Pro, Apple AirPods 2, както и FreeBuds 3i на Huawei се предлагат с отстъпка и до 20 на сто до края на февруари. Подобно на смартфоните, те също трябва да бъдат закупени в комбинация с тарифен план от А1. 

Включването на таблети в разпродажбата на А1 също не е изненада. Този тип устройства намериха ново призвание във времето на социална изолация като незаменим помощник за творческа работа, домашно обучение и забавление. До края на февруари десет инчовите Lenovo Tab M10 HD, в комплект с универсален стилус и Samsung Galaxy Tab A7 могат да бъдат закупени с намаления от 15% с двугодишен абонамент за тарифен план A1 Surf M.

Както при всички поръчки, които са направени през онлайн магазина на А1, закупилите устройство от февруарските намаления ще го получат с безплатна доставка до всяка точка на България. Сключените договори за тарифни планове също ще бъдат донесени от куриер, а потребителят ще има достатъчно време да се запознае с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай