А1 България обяви промени в лидерския си екип

Компанията очаква двамата да се справят и да продължат с отличните резултати

А1 България обяви промени в лидерския си екип | StandartNews.com

Мобилният оператор А1 България обяви днес две промени в екипа си от мениджъри, които управляват компанията.

Николай Иванов е новият старши директор на направление „Продажби на частни клиенти“ и член на Лидерския екип на А1 България. Той ще замени на позицията Георги Томов, който излиза в дългосрочен отпуск по лични причини. В новата си позиция Николай ще отговаря за близо 1200 човека, продажбите на частни клиенти и магазинната мрежа, която включва 227 търговски обекта, разположени в цялата страна и Видео магазина на компанията. Другата промяна в направлението е, че Георги Драгиев ще поеме позицията национален мениджър „Продажби - магазинна и партньорска мрежа“.

До момента Николай Иванов заемаше позицията старши мениджър „Зона Запад“ в направление „Продажби на частни клиенти“. Той има повече от 15 години опит в продажбите и управлението на хора и процеси в телекомуникациите и ИТ индустрията, като последните 6 от тях са в екипа на А1 и магазинната мрежа на телекома. Преминал е през всички йерархични нива - от търговски консултант в магазин до старши мениджър, а в последните години, освен голям екип от хора, ръководи и някои от най-ключовите за направлението проекти с голямо отражение върху организацията.

„Вярвам, че с реорганизацията в направлението ще продължим да развиваме каналите за продажби на частни клиенти и да постигаме все по-добри резултати. Фокус и занапред ще бъдат дигитализирането на процесите и повишаване на ефективността им, така че да улесним максимално работата на екипа и да постигнем по-добро клиентско преживяване. Със своя професионализъм, с лидерските си качества и с резултатите, които постига, Николай Иванов нееднократно е печелил доверието на мениджърите, колегите и партньорите. Уверен съм, че ще се справи успешно и с новите предизвикателства,“ коментира Александър Димитров, главен изпълнителен директор на А1 България.

Георги Драгиев е новият национален мениджър „Продажби - магазинна и партньорска мрежа“ на А1 България и ще бъде на пряко подчинение на Николай Иванов. В новата си роля Георги ще отговаря за магазините, директните продажби и продажбите на предплатени услуги на телекома. Той е в компанията от пет години, а предишната му позиция е била старши мениджър „Зона Изток“. Георги има близо 15 години опит в продажбите и телекомуникациите. Започнал е кариерата си като търговски консултант в телеком магазин и постепенно е преминал през различни управленски позиции.

„С работата си в А1 Георги Драгиев е доказал, че разполага с необходимите знания, лични качества и умения, за да управлява големи екипи от хора и разнообразни дейности, и съм сигурен, че ще бъде също толкова успешен и в новите си отговорности,“ добави г-н Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай