Стартира кампания "Логопед с добро сърце".

Кампанията "Логопед с добро сърце" се организира за втори път в България по повод Европейския ден на логопедичната терапия и професионален празник на логопедите - 6 март

Стартира кампания "Логопед с добро сърце". | StandartNews.com

Кампанията "Логопед с добро сърце" се организира за втори път в България по повод Европейския ден на логопедичната терапия и професионален празник на логопедите - 6 март. Желаещите да се възползват от безплатните консултации с логопед трябва да се запишат предварително на тел.: 0888 03 03 42.
Инициативата е полезна за всички деца, които имат необходимост от професионална помощ за  езиково-говорното си развитие, както и за промяна в комуникативните умения и за добър изказ.
 "Родителите  получават задължително логопедичен статус за състоянието на своето дете. Консултация и терапия - днес, ще спестят утре  време и средства", каза казанлъшкият логопед Светлана Берова. Тя е управител  на терапевтичен център „Светулка" и е част от националната кампания "Логопед с добро сърце". От 4 до 8 март  в  центъра ще очакват деца за безплатни консултации.  
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай