Напрежение в Пловдив. Цалапица окупира съдебната палата

Напрежение в Пловдив. Цалапица окупира съдебната палата | StandartNews.com

Напрежение в Пловдив. Цалапица окупира съдебната палата. Близки, роднини и приятели на зверски убития Димитър Малинов се събраха на протест, предаде "Марица".

"Наказанието за убийците трябва да е смърт за смърт. Митко можеше да е жив, ако се бяха обадили на тел. 112. Заровиха го жив", крещеше през сълзи почернената майка Атанаска Бакалова.

Протестиращите са около 30, те носят плакати и транспаранти с надписи "Искаме справедливост за Митко" и "Искаме преместване на делото в Окръжна прокуратура".

Това е организирана престъпна група. Рангел и близнаците Борислав и Валентин са съучастници в убийството на Митко”, каза Атанаска Бакалова пред репортерите.

"Продължаваме да настояваме делата да се обединят в едно. И да получат доживотен затвор, без право на замяна.  Нито един от тях не се обади на тел. 112. Митко можеше да е жив. Борислав е дал идеята да заровят Митко. Другият близнак се включва с две лопати и мотика, после взима кирка, че земята била твърда.  Имат 100 процента съучастие, искаме държавата да си свърши работата", каза Бакалова.

Тя посочи, че има четвърти човек, който помага за заравянето на сина й.

"Тепърва ще разберем дали има други участници", добави Бакалова.

Протестиращите коментират, че замесените в убийството трябва да бъдат наврени в дупка с дълбочина от 40 с, точно каквото са сторили с Митко.

"Докато не отидат при Митко, няма да се спрем. Смърт за убийците", крещяха протестиращите от Цалапица пред Съдебната палата.

Идеята на това предложение е, че автомобилите с двигатели с вътрешно горене отделят сравнително по-малко въглероден диоксид, когато се движат с по-ниска скорост, посочват експерти.

Горната камара на германския парламент - Бундесратът, днес обсъжда изменения на национлания закон за движение по пътищата.

Едно от предложенията е германските власти да могат да въвеждат ограничения на скоростта от 30 км/ч в градски райони, където има по-голяма опасност от възникване на тежки пътнотранспортни произшествия. Такива са например улиците около детските градини, училищата или болниците.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
RADINA
преди 2 месеца

TOZI AVTOR DAVA 2 STATII V EDNO -- DWIGATELI S VATRESHNO GORENIE ; A ???????

Откажи