"Мургова и партньори" е най-добрата кантора на 2019

„Мургова и партньори“ е едно от най-бързо развиващите се адвокатски дружества в България през последните години

"Мургова и партньори" е най-добрата кантора на 2019 | StandartNews.com

„Мургова и партньори“ грабна приза за най-добра кантора на 2019 г. в Националните награди за правосъдие, които се проведоха за седма поредна година като част от Благотворителния бал на юристите. В категорията се бориха още Адвокатско дружество „Аргумент“- Пловдив, „Ърнст и Янг България “ и „Чаталбашев, Петкова и Иванова“. Да съобщи победителя на сцената излезе журналистката от в-к „Телеграф“ Захари Белчев, а статуетката „Темида“ и плакета му връчи Владимир Пенков, председател и старши съдружник в „Пенков, Марков и партньори“.

„Мургова и партньори“ е едно от най-бързо развиващите се адвокатски дружества в България през последните години. Само за изминалите 5 години кантората е увеличила клиентската си маса над 3 пъти, състава на служителите си над 2 пъти и е приела двама нови съдружници.

В последните 3 години АДД „Мургова и партньори“ е неизменно класирано на челните места в престижни международни класации като Legal 500 в сферите на Корпоративното и търговското право, недвижими имоти и процесуалното представителство редом до водещи международни кантори.

Дружеството разполага с изключително опитен и сплотен екип от професионалисти, чието основно ядро остава непроменено от 2010 г. насам. Именно около това ядро се развиват и новите попълнения в екипа, като кантората успешно развива и собствени кадри, обучавайки млади и енергични колеги, които спомагат за развитието на някои от новите направления в предоставяните услуги и дават надежда, че възходящата линия на развитие тепърва предстои.

Дружеството e ценен и предпочитан партньор на големи международни и български дружества, които определят облика на икономиката ни. АДД “Мургова и партньори” се гордее с успешното си участие в множество значими проекти, като е консултирало сливания и придобивания в различни сектори, сред които автомобилостроене, информационни технологии, логистика и производство, а успеваемостта на екипа в съдебна зала е впечатляваща.

Винаги в крак с новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, АДД „Мургова и партньори“ разви специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари. Предвид динамичните промени в тези сфери АДД „Мургова и партньори“ осигурява на клиентите си пълно съответствие със сложната нормативна уредба.

АДД „Мургова и партньори“ е кантора, която се стреми да разчупи общоприетите рамки и стандарти, предлагайки услуга на изключително високо корпоративно ниво, като в същото време не губи идентичността си на бутикова кантора, която предлага оригинални, иновативни и дори нестандартни решения на своите клиенти. Именно този подход позволява на АДД „Мургова и партньори“ да се идентифицира с мотото „We do not sell services, we earn trust” – „Ние не продаваме услуги. Ние печелим доверие.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай