Живко Тодоров: Всеки от нас е с оставка в джоба

Тепърва се учим на коалиционна култура, каза кметът на Стара Загора

Живко Тодоров: Всеки от нас е с оставка в джоба | StandartNews.com

Политиката се превърна в замеряне с компромати и фалшиви новини. Политик да говори колко е окрадено, не е сериозно. Ако мислиш, че има нещо нередно, отиваш и внасяш сигнал. Това каза кметът на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоровв предаването „Беновска пита” на Канал 3. Повод за думите му бяха твърденията на Елена Йончева от БСП.

Тодоров бе категоричен, че всички в политиката трябва да спазват норми. Както вицепремиерът Симеонов трябваше да си спази езика, така трябва и останалите да го правят, коментира Тодоров. Един политик трябва да бъде мъдър и да прави по някоя крачка назад, допълни той.

Бойко Борисов в собствената си партия решава нещата много бързо. Когато създаде ГЕРБ, той постави правилата, че когато някой сбърка, си отива на деня. Всеки един от нас си носи оставката в джоба още от първия ден, коментира още Живко Тодоров. И допълни, че управляващите тепърва се учат на коалиционна политика, защото години наред думата „коалиция” е била  мръсна дума.

Живко Тодоров съобщи, че е пътувал 4 часа от Стара Загора до София, но причина за това не са били толкова протестите, колкото трафика по магистралата и лошото време. Тодоров съобщи, че пътищата в страната вече се опесъчават

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай