Жега в ЦИК. ДПС-Ново начало първи за изборите

Записването на партиите продължава до 11 септември

Жега в ЦИК. ДПС-Ново начало първи за изборите | StandartNews.com

Жега в Централната избирателна комисия. В 9:30 часа започва регистрация на партии и коалиции за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври.

ВИЖ ОЩЕ: Делян Пеевски с голяма новина! "ДПС- Ново начало" вече е факт

От ЦИК обявиха, че приемът на документи ще продължи до 11 септември.

Първи, още в 0:05 часа за изборите се онлайн се записаха ДПС-Ново начало.

"ДПС–Ново начало" вече е факт. В 00:05 на 02.09.2024 г. подадохме електронно подписано заявление за регистрация за предстоящите избори за 51-во Народно събрание, обяви лидерът Делян Пеевски.

Ние сме иновативни и модерни. Заедно сме в името на хората. Винаги ще бъдем до хората и ще работим за хората. Най-хубавото предстои!, категоричен бе Пеевски.

Още  снощи деребеите на Ахмед Доган се опитаха да направят най-голямата фалшификация за изборите. В нарушение на законите в страната къртицата на Сокола в ЦИК Савинч Солакова, секретар на комисията, пусна през задния вход доганистите, които в желанието си да прередят ДПС-Ново начало окупираха масата за регистрация на документи.

Накрая до тях седна и зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов, представител на ДПС-Ново начало. Той ще отстоява правото на партията, че е първа по ред за записване. Депутатите имат право да влизат в сградата.

Още от петък представители на ДПС-Ново начало, начело с Радослав Ревански кмет на Белица и член на ЦОБ на ДПС, си запазиха ред пред всички входове на ЦИК.  

Цяла нощ пред ЦИК бяха представители на ДПС-Ново начало и на отцепниците в ДПС. Тази сутрин пред ЦИК имаше и полиция.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай