Земетресение във "Величие"! Николай Марков би шута на партията

Пусна извънредно съобщение във Фейсбук

Земетресение във "Величие"! Николай Марков би шута на партията | StandartNews.com

Поредно земетресение във "Величие". Т.нар. лидер на партията, подполк. Николай Марков обяви във Фейсбук, че няма да участва на изборите с "Величие".

"Провеждат се открити и закрити партийни и полу-партийни срещи с активни граждани и обществеността във връзка с предстоящите избори. Получавам информация, че масово се подвеждат хора, дори с лични телефонни обаждания, чрез некоректно използване на моето име", отбелязва той.

Затова Марков предупреди своите симпатизанти, че не участва в политически проекти.

"Всяко споменаване на името ми в този контекст е манипулация и лъжа. Не се подвеждайте. Всеки политически претендент, и евентуален лидер, трябва да има собствено лице и да печели привържениците си с него. Особено неприятно ми е, когато бивши партньори, с които вървим вече по различни пътища, злоупотребяват по най-грозния и подмолен начин. Не се харесваме вече, липсва доверие - продължете пътя си без мен и вижте какво ще намерите по него", коментира Марков.

"Стандарт" припомня, че наскоро другият лидер на разпадналата се "Величие" - Ивелин Махайлов, който се определя за идеолог на партията, обяви в тв интервю, че този път ще се яви на избори и ще води две листи. Целта му била да стане депутат и лидер на ПГ на "Величие". След скандалите и разцеплението на партията в 50-ото НС обаче социолозите засега оставят партията под 4-процентовия праг за влизане в парламента. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай