Йорданов: Като дойде мандатът, ще видите

+Има такъв народ" не говори предварително, каза шефът на парламентарната група

Йорданов: Като дойде мандатът, ще видите | StandartNews.com

„Всяко нещо по реда си, колеги. Първо трябва да дойде мандат, после ще го видите“. Toва заяви председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в отговор на въпрос на журналисти дали от партията ще съставят правителство, след като стана ясно от изявление на премиера в оставка Бойко Борисов, че ГЕРБ връщат мандата.

Все още няма връчен мандат, президентът трябва да ни извика и тогава и да го даде. „Ние работим по график – когато дойде мандатът при нас, тогава ще се разберете какво ще направим. Ще направим това, което трябва да направим в момента, в който ни дадат мандата. Какво неясно има в това, просто не говорим напред, не говорим напред“, категоричен бе Йорданов. Когато президентът прецени, че трябва да връчи мандата, тогава може да ми зададете тези въпроси, иначе е безсмислено, каза още Тошко Йорданов, като не стана ясно от въпросите на журналистите дали вървим към предсрочни избори, или не.

Вчера, на 22 април, парламентарната група на ГЕРБ покани представителите на "Има такъв народ" за разговори за бъдещ кабинет, но партията на Слави Трифонов отказа разговори за подкрепа на проектокабинета "Митов".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай