Война в ГЕРБ. Харизанов и Марков се стрелят

Не е ясна причината за гневното избухване на емоционалния депутат

Война в ГЕРБ. Харизанов и Марков се стрелят | StandartNews.com

Словестна война пламна в ГЕРБ. Депутатът Георги Марков и политологът Георги Харизанов си размениха яростни постове във фейсбук.

"Приятели, с Харизанов и Сачева ГЕБР е обречен. Ако Борисов си ги харесва, халал да са му. Въпрос на вкус", написа първи депутатът Георги Марков. И продължи: "Каквото можах, направих за ГЕРБ заради Бойко и красивите гербрерки!"

Не е ясна причината за гневното избухване срещу Георги Харизанов и социалния министър Деница Сачева на емоционалния депутат, който е известен като най-големият защитник на Борисов. Но отговорът на Харизанов не закъсня.

"Аз съм редови член в партия ГЕРБ и не разбирам какво точно Георги Марков има предвид.", отвърна в коментар пред БЛИЦ Георги Харизанов, шеф на Института за дясна политика. "Нямам мнение по този въпрос, аз не се познавам лично с Георги Марков, но мога да го посъветвам - във вестник "Трета възраст" има доста добри статии за психичното здраве", пошегува се Харизанов. Той допълни, че е крайно време в ГЕРБ да се влеят млади хора, а не политици на доста напреднала възраст.

 

"Смятам, че наистина трябва да дойдат млади хора в партията. Г-н Борисов отдавна го обяви и го лансира, че ни трябват млади политици. И ако това е причината Георги Марков да е притеснен, проблемът не е мой. Защото партията има нужда от нови лица, модерни, дигитални хора, а не аналогови политици. Дори и протестът е полезен за самата партия като тласък към промяната", коментира още Георги Харизанов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай