ВОЛЯ: кворум - да, дребнотемие - не

Чакаме среща с ГЕРБ в сряда, за да чуем визията им за управленския мандат, обясни Марешки

ВОЛЯ: кворум - да, дребнотемие - не | StandartNews.com
  • Чакаме среща с ГЕРБ в сряда, за да чуем визията им за управленския мандат, обясни Марешки

Депутатите от ВОЛЯ ще осигурят кворум в парламента, но ще участват само в дебатите, които според тях са важни. Това обяви лидерът на партията и зам.-председател на парламента Веселин Марешки в предаването „Лице в лице” на бТВ. По-рано днес той обяви пред журналисти в парламента, че ВОЛЯ напуска Народното събрание, но не разясни мотивите. Текат разговори, уверявам ви - не са леки, каза Марешки. Тази вечер той обясни, че окончателно решение тепърва ще се взима.

Информационното пространство, както и обсъжданите теми в пленарната зала, са се пренаситили с теми, които не засягат пряко благоденствието на българския народ, каза Веселин Марешки. Затова от партията му искат да се срещнат с ГЕРБ в сряда, за да разберат каква е визията за продължаването на управленския мандат.

Председателят на ВОЛЯ коментира и ситуацията с вероизповеданията и дълговете на Главното мюфтийство, за които първо стана ясно, че ще бъдат опростени, а след това – че ще бъдат разсрочени. „Нова договорка между ДПС и „Обединени патриоти”. ГЕРБ просто прави услуга на коалиционния си партньор – на явния и неявния”, коментира Марешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай