Валерия Велева разкри подлата схема на деребеите и къртицата на Доган в ЦИК

Доган е напуснал "Росенец" на задната седалка на колата на Рамадан Аталай

Валерия Велева разкри подлата схема на деребеите и къртицата на Доган в ЦИК | StandartNews.com

Източник: БНТ

Абсолютно незаконно е вкарването на хора в ЦИК. Централната избирателна комисия е стратегически обект под закрилата на НСО и МВР. Секретарката на ЦИК Севинч Солакова е вкарала четирима депутати на ДПС-Доган в следобедните часове вчера. Това разкри пред БНТ журналистката Валерия Велева.

Те са се настанили на масата за регистрация на партиите. Ако те са прекарали нощта там и когато официално отворят вратите, те са там - трябва да бъдат изведени. Когато се отворят вратите трябва да видим дали има депутати на ДПС-Доган. Битката в ДПС е брутална, нарушава се закона, посочи Велева.

Тя заяви, че Доган е напуснал "Росенец" на задната седалка на колата на Рамадан Аталай. "Трябва да наблюдаваме какво ще се случи с Доган. Ако не застане начело на ДПС-Доган, то угасва", добави още тя.

Велева каза още, че областният съвет на Кърджали е изключил знакови лица - кметовете на Кърджали, Джебел и Черноочене.

По думите ѝ битката е за марката ДПС. "Това ще бъде сезонът на отстрелване на лидери. Ще падат маските. Ще бъде сезонът на въргалянето в прахта на много личности. В тази битка няма да има добри и лоши - всички са лоши. Ще видим докъде сме стигнали като общество", каза Валерия Велева.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай