В София националната акция "Дайте шанс на мира!" започва днес в 18:00 ч. от НДК

Акцията се провежда едновременно в осем града

В София националната акция "Дайте шанс на мира!" започва днес в 18:00 ч. от НДК | StandartNews.com

Днес  (21.10.2024 г.)  „Възраждане“ ще проведе национална акция „Дайте шанс на мира!“. Тя ще се състои едновременно в осем града – София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен и Ямбол.

В София шествието тръгва от пилоните на НДК в  18:00 часа. От „Възраждане“ са категорични, че страната ни не бива да бъде въвличана във военни конфликти, тъй като дори и да не ни засяга пряко, войната би могла да  предизвика огромни бежански вълни. Слеят ли се с милионите нелегални мигранти в Турция, ще предизвикат потоп по границата ни.

„Възраждане“ призовават всеки един българин, който не желае България да заема страна в нито един военен конфлик, да излезе заедно с тях и да подкрепи инициативата.

Нека дадем шанс на мира! - зове "Възраждане".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Евродепутатът от "Възраждане" Станислав Стоянов ще оглави най-новата европейска политическа партия "Европа на суверенните нации"

Евродепутатът от "Възраждане" Станислав Стоянов ще оглави най-новата европейска политическа партия "Европа на суверенните нации"

Амбицията ни е да станем първи политически сили в нашите държави, каза Рене Ауст - председател на най-новата група в Европейския парламент

Коментирай