В ПЕТЪЧНИЯ СТАНДАРТ: Политици с кръвно пълнят болниците

Грипът и стресът оставиха без имунитет властта

В ПЕТЪЧНИЯ СТАНДАРТ: Политици с кръвно пълнят болниците | StandartNews.com

Политици с високо кръвно напълниха столичните болници през последните дни. Червените заплахи за разкрития на страшни далавери по високите етажи на властта разтресоха висши чиновници и правителствени служители. Имунитетът им пада не само от грипа, който върлува, но и от стреса заради политическата кал, която започна да хвърчи по жълтите павета с началото на предизборната кампания. Напливът пред лекарските кабинети се увеличил и заради очакваната бомба на Елена Йончева за злоупотреби в правителството.

Първоначалната партенка, че аферата е в енергетиката, докарала в спешното отделение виден енергетик. Секторът си отдъхна след като като стана ясно, че на мушката е оплескана поръчка за ремонта на Ларгото. При обявяването на разследването културният министър Боил Банов мълчал без да коментира. Бил обаче толкова блед, че колегите му искрено се притеснили.

В края на заседанието той мъжки се здрависал с всички и отишъл на разговор на четири очи при премиера. На общинар обаче не му издържали нервите и по спешност бил приет в Правителствена болница. Паниката за здравословното му състояние обаче се оказала неоправдана и след часове бил пуснат да си ходи вкъщи.

Подробностите четете  във в. "Стандарт"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай