Цветанов вдигна мерника на червените крепости

Цветанов вдигна мерника на червените крепости | StandartNews.com

ГЕРБ ще проведе сериозна политическа битка за спечелването на кметската надпревара в сочените за червени крепости градове. Това каза председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. И обяви, че ще бъдат концентрирани усилия на местните щабове в Търговище, Шумен, Разград, Монтана, Видин, но и в Хасково.

Цветанов посочи, че говоренето за етнически вот по време на предизборна кампания "трябва да бъде зачеркнато". Общо 9000 души ще регистрира ГЕРБ за кампанията, а от партията ще имат бюджет за агитация по време на вота 4 млн. лв. Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ обяви и крайната цел като резултати от местните избори - над 1700 общински съветници, 100 кметове, от които 16-18 на големи общини и 250 кметове в останалите населени места. За кампанията ГЕРБ няма да ползва рекламни клипове по националните телевизии, защото те са твърде скъпи.

Тази вечер Цветанов се включи в официалното откриване на Фестивала на фолклорната носия, който се провежда за девета поредна година в местността Добромерица край Жеравна. "За мен е изключително важно съхраняването на традициите и обичаите, характерни за българския фолклор", написа Цветанов във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай