Цветанов стяга редиците в Силистра

Цветанов стяга редиците в Силистра | StandartNews.com

Силистра. Структурите на ГЕРБ в Силистра се строяват за проверка. В петък и събота те ще докладват за свършеното пред зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, който ще ги препита как се готвят за предстоящите избори.
Партийният лидер пристига в крайдунавския град на връх Кръстовден, когато Силистра чества своя празник. Той ще вземе участие в тържествата на градския площад в петък вечер, а после ще се срещне със съпартийците си. В събота МВР-шефът ще обиколи останалите 6 общини от крайдунавска Добруджа, за да инспектира на място състоянието на ГЕРБерските организации.

На общинските избори миналата есен хората на Борисов в Силистра тръгнаха раздирани от скандали. Бившият шеф на общинския съвет в града Александър Сабанов бе изгонен от партията и се яви на вота като независим срещу съпартиеца си. Въпреки разправиите, организацията успя да се консолидира и спечели 3 кметски места в седемте крайдунавски общини. Намеренията на управляващите в Силистра са да повторят и развият успеха си и на парламентарния вот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай