Цветанов: Благоевград се превръща в предпочитано място за живеене

Цветанов: Благоевград се превръща в предпочитано място за живеене | StandartNews.com

Благоевград се променя и става все по-красив и привлекателен, а общината става все по-предпочитано място за живеене. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов по време на среща с кмета на Благоевград Атанас Камбитов и народния представител Даниела Савеклиева, която се проведе в сградата на Общинската администрация, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари на д-р Атанас Камбитов и неговия екип за усилията, които положиха, за да се превърне Благоевград във водещ град в усвояването на средства от Националната програма за енергийна ефективност.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че кметът Камбитов оправдава ежедневно доверието на жителите на община Благоевград като преобразява града и го превръща в един от най-красивите градове.

По време на срещата бяха обсъдени някои регионални проблеми, сред които ВиК асоциацията, чието учредяване в Благоевградска област се провали заради отказа на община Кресна да се включи в нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай