Цветанов припрян за избори, първи за 12 вота

Готви се за победа на частични местни избори

Цветанов припрян за избори, първи за 12 вота | StandartNews.com

Цветан Цветанов се оказа най-нетърпелив за избори. Лидерът на „Републиканци за България” спази личната си традиция, която бе наложил в ГЕРБ, и се регистрира първи за всички предстоящи частични местни избори на 28 февруари.

Бившият втори в ГЕРБ, заедно със свои съпартийци внесе в ЦИК 7 364 подписа и регистрира кандидати за всички 12 населени места, от които 2 общини, където ще се проведе избор на 28 февруари.

„Убеден съм, че в някои тези населени места ще имаме съответната изборна победа“, заяви Цветан Цветанов.

По повод датата на парламентарния вот – 4 април, Цветанов коментира: „Много са споровете по датата. Аз смятам, че оттук нататък няма какво повече да я коментираме. Всеки трябва да се съобрази с обявената от президента дата, защото това е негово конституционно право, от което той се възползва. Всички политически субекти просто трябва да се подготвим и представим най-добрите си управленски програми, за да бъдат информирани хората“.

Цветан Цветанов още веднъж разви екзотичната си идея за ротация на МВР-шефовете преди вота, която щяла да спре изборни манипулации. „Виждаме, че ротацията е добре възприета от страна на премиера, защото при обиколките, които прави в страната той ротира министрите, които го съпътстват“, коментира Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай