Цветанов прати джипката на Борисов в гаража /ОБНОВЕНА/

Републиканци за България няма да се управлява от джипка,каза новият лидер

Цветанов прати джипката на Борисов в гаража /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Цветан Цветанов прати джипката на Бойко Борисов в политическия гараж. Републиканци за България няма да се управлява от джипка, от която се раздават пари, заяви Цветанов при учредяването на партията му Републиканци за България. Така бившият втори в ГЕРБ очерта, че политиката на новия играч за изборите у нас ще е контрапункт на ГЕРБ.

ВИЖ ОЩЕ: "Ода на радостта" за партията на Цветанов

"Републиканци за България не трябва да бъде лидерски проект на един човек, а да бъде подплатен с много голяма експертиза от широк изпълнителен съвет", обяви Цветанов. Сред основните цели на партията ще е връщането на българите от чужбина. За целта сред учредителите й са бизнесмени и представители на културата и спорта от САЩ, Австралия, Германия.

ВИЖ ОЩЕ: Кой кой е в партията на Цветанов

Нека имаме стратегическо партньорство с САЩ и Обединена Европа, призова Цветанов. Нека заедно покажем, че България има бъдеще и то е с Републиканци за България, надъха по типичния си начин учредители Цветан Цветанов.

ВИЖ ОЩЕ: Застрахователи заклещиха Цветанов, търсят му сметка

Стотици привърженици на Цветанов се събраха в залата на Интер Експо център. Пред тях Цветанов представи едно от най-добрите си партийни мулнимедийни шоута. На огромни екрани, на син фон се въртяха кадри от залата и се изписваха посланията на партия, основното от които е: Заедно постигнахме много.

Новата партия бе учредена за няма и час. Заместник на Цветанов стана бизнесменът от Чикаго Павел Вълнев. Още при представянето на инициативния комитет преди седмица стана ясно, че Цветанов особено разчита на братята Павел и Румен Вълневи, собственици на най-голямата българска логистична компания AmeriFreight. Днес Цветанов обясни, че заедно с Павел Вълнев започва обиколка в страната.

Имаме над 75% покритие в цялата страна. Предстои обиколка на страната в следващите месеци заедно с Вълнев, обяви Цветанов и гарантира, че след месец и половина партията ще има 100% покритие в страната и ще е напълно готова за парламентарни избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай