Цветанов: Не искам да коментирам апартаменти

Цветан Цветанов внесе документи в ЦИК и регистрира ГЕРБ за евровота

Цветанов: Не искам да коментирам апартаменти | StandartNews.com

Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да коментирам апартаменти, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, след като регистрира ГЕРБ за европейските избори.

С конфронтация и компромати никой не е успял – нито в личния живот, нито в политически план, заяви Цветанов по повод скандала с апартаментите, заради който се оттегли от парламента и в чието продължение бе намесено и името на още един министър от кабинета – това на Николина Ангелкова.

Ние ще се представим по най-добрия начин в тази предизборна кампания. Нашата листа е най-добраната, най-знаещата, заяви Цветанов.

Защо ме питате за Пламен Георгиев, защо не ме питате за Лозан Панов, отговори Цветанов на въпрос на медия по темата.

Цветанов видя провокация и конфронтация заради изборите със случая „Апартаментгейт” и го сравни със случая с бюлетините в Костинброд: „Всички сценаристи, които в момента чертаят тези планове, начертаха и „Костинброд””, заяви Цветанов.

Преди това Цветанов внесе в ЦИК документите за регистрация за предстоящите европейски избори. Той дойде в ЦИК заедно със зам.-министъра на външните работи Георг Георгиев и Румен Христов, лидера на СДС, които подкрепят ГЕРБ за евровота.

ГЕРБ е първата партия, която внася документите си в избирателната комисия. Да се регистрира първа вече е традиция за ГЕРБ. Партията е и първата, която обяви пълната си листа за евроизборите през май. Листата с водач еврокомисаря Мария Габриел беше представена на 31 март. СДС получи 2 места, а двете партии си поставиха за цел да имат 8 депутати в следващия европейски парламент. И ГЕРБ, и СДС са членове на ЕНП. Обединението им дойде след призив на председателя на ЕНП Жозеф Дол. На 7 април се очаква ГЕРБ да представи слогана и агитационните материали за евровота, а на 14 април- платформата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай