Цветанов: Инвестирайте в младите!

Ние сме част от Обединена и силна Европа, заяви зам.-шефът на ГЕРБ

Цветанов: Инвестирайте в младите! | StandartNews.com

"Днешната среща е да кажем какво предстои по периоди през 2019-а година. За всички това са европейските избори, но за мен това е подготовката на кметските избори. И точно защото сме справяме отлично, нашите конкуренти ще бъдат първи по фалшиви новини, това сме го видяли през последните 8 години". Това каза зам-шефът на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. От трибуната той заяви още: 

"Но ГЕРБ има на-добрата платформа за решаване на проблеми, партия, която заедно в Европа успя да стигне до всеки гражданин. Става дума за платформата на гражданската инициатива и гражданската квота". 

"Образованието е основният ни акцент в управленската програма. И ето, има 950 милиона повече за образование и веднага ни заливат фалшивите новини. 

Сега в края на управленския си мандат до 2 години предвиждаме още по-голямо развитие на образователния сектор", каза още Цветанов. 

"Два милиарда ще бъдат парите от програма "Градска среда" за българските общини. И за това кой се пребори: Ние в ГЕРБ", подчерта Цветанов. 

"Нашата цел е да бъдам справедлива част от Еднинна и Обединена Европа", заяви още зам.-шефът на ГЕРБ. 

"През май над 500 милиона европейци ще изберат 750 представители в парламента. Ние сме част от това нещо. И отново ще изпратим нашите на-добри представители там", каза Цветанов. 

"Виждате ли сблъсъка между БСП и ПЕС, там има сериозен проблем, а ние сме ясно и голямо европейско семейсво в ЕНП", каза още Цветан Цветанов. 

"Европейските избори ще бъдат тест за управлението на страната и за нашата програма и развитие на България", подчерта Цветанов. 

На 19 май ще направим голямото събитие на ГЕРБ с Манфред Вебер, защото това ще е най-доброто подтвърждение за силна и обединена Европа", каза още зам.-шефът на ГЕРБ. 

До 30 юни всеки трябва да е номинирал своите представители за кмет и общински съветник, за да има ясна и точна визия за развитието на градовете, на българските европейски градове, каза още Цветанов. Ние имаме 1727 общински съветника, коя друга партия в България е правила това, затова не подценявайте проблемите, важно е всичко да се решава на време, каза още Цветанов. И допълни, че ГЕРБ в момента има 130 кмета, което представляват 5,5 милиона българи. Според Цветанов ГЕРБ рябва да се пребори за още 30-40 обини на бъдещите избори.

"Синята карта, която ние показахме е гръбнака на ГЕРБ, но затова отново ни е нужна силна и сериозна работа", подчерта Цветанов. 

"Инвестирайте в младите, това е най-важното, това е бъдещето", завърши Цветанов. Той даде за пример като добра работа и практика в общините кметовете на Банско, Велинград, Петрич както и организациите в Силистра, Садово и Никола Колзево. 

Накрая Цветанов заяви, че всички кметове, кандидати за съветници и евродепутати трябва да приемат периода за двата избора като един, тъй като време между двата вота е изключително малко. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай