Цветан Цветанов на срещи в Брюксел

Цветан Цветанов на срещи в Брюксел | StandartNews.com

Брюксел. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов е на работно посещение в Брюксел, съобщиха от пресцентъра на партията.

В европейската столица Цветанов ще участва в заседанието на Политическата асамблея на Европейската народна партия (ЕНП). По време на визитата си председателят на ПГ на ГЕРБ ще се срещне с председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер. Освен това Цветанов ще има работни срещи и с председателя на Комисията по външните работи в ЕП Елмар Брок и с евродепутата от Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Моника Холмайер.

По-късно днес Цветан Цветанов ще участва и в петото издание на ЕНП диалог Сен Жери "В помощ на МСП и новостартирали фирми да растат и просперират – от кредитно до капиталово финансиране". Участие във форума ще вземат също председателят на ЕНП Жозеф Дол, бившият президент на Европейския Съвет Херман ван Ромпой, председателят на групата на ЕНП в ЕП Мандфред Вебер и главният секретар ЕНП Антонио Лопез.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай