Тошко Йорданов: Който гласува с ГЕРБ е предател

Върхът на глупостта беше декларацията на ГЕРБ, каза той

Тошко Йорданов: Който гласува с ГЕРБ е предател | StandartNews.com

Върхът на глупостта беше декларацията на ГЕРБ. Това каза председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в отговор на в декларация на ГЕРБ, в която се правеха внушения за задкулисни договорни при съставянето на правителство на „Има такъв народ”.

"Хубаво е българските граждани да знаят какво се случва в този парламент. Преди заседание има Председателски съвет, където се определя дневния ред. След това влизаме в зала и установяваме, че парламентарни партии започват да четат декларации", каза Тошко Йорданов.

Той определи декларацията на ГЕРБ като върхът на глупостта. "Вътре беше пълно с неистини. Ако нещо ви учудва защо залата гласува така предните два дена, това е защото няма политическа партия, която да иска дори да се докосне до вас. Всеки в тази зала, който е извън ГЕРБ трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде предател към гражданското общество. Тук няма поле за размисъл. Дали ние ще съставим кабинет или не, първо ще видим какво ще направи ГЕРБ, след това ще дойде процедурата при нас, след това ще видите какво ще направим ние", каза още Йорданов.

Ако се стигне до трети мандат, който го получи трябва да мисли какво ще прави и дали ще се съюзи с ГЕРБ, заключи Йорданов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай