Тошко Йорданов каза кои са шарлатаните и най-некадърните премиери

Здравият разум говори, че когато няма управление, държавата блокира, каза сценаристът на Слави

Тошко Йорданов каза кои са шарлатаните и най-некадърните премиери | StandartNews.com

Източник: бТВ

"Почти е невъзможно да се върне здравият разум там, където го няма. Доста от партийните лидери направихте доста непремерени изказвания", възмути се в словото си към новото Народно събрание депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Най-вече от ПП, шарлатаните, с може би двамата най-некадърни министър-председатели в историята на България", посочи Йорданов, като повод за думите му беше речта на Николай Денков от преди това.

"Уважаеми дами и господа от 50-ото Народно събрание, току-що всички положихме клетва. Повечето от вас бяха в предишното Народно събрание, пак бяха положили клетва и я нарушаваха многократно. Затова сме в това положение", обяви човекът на ИТН.

"Българският народ беше прав, защото некадърните действия и бездействията направиха така, че хората изпитват само отвращение и срам", категоричен бе той.

"Здравият разум говори, че когато няма управление, държавата блокира. Здравият разум говори, че управление, базирано на сглобки, не води до нищо добро и е по-добре да бъде свалено", даде пример Йорданов.

"Време е да върнем здравия разум в политиката и управлението на държавата. Току-що положихме клетва, време е да я изпълним", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай