Смяна на върха в ГЕРБ-София

Той поема поста от Цветомир Паунов, който остава административен секретар на ПП ГЕРБ

Смяна на върха в ГЕРБ-София | StandartNews.com

Тодор Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ-София. Той поема поста от Цветомир Паунов, който остава административен секретар на ПП ГЕРБ. Промяната е след решение на ИК на ГЕРБ, което Паунов съобщи по време на среща на ГЕРБ-София.

Цветомир Паунов благодари на всички за подкрепата и добрата работа през всичките тези години. „В момента в София няма друг екип, политическа сила или партия, която да е свършила толкова много работа. Оставям структурата в добри ръце. Сигурен съм, че Тодор Кръстев ще се справи с отговорната задача“, коментира Паунов и сподели, че след рокадата ще може да се фокусира изцяло върху своята организационна дейност в страната.

От своя страна Тодор Кръстев благодари за гласуваното доверие. „Ако не сме екип, ще ни бъде трудно. Трябва да сме заедно в този момент. Трябва да надграждаме, да се променяме, да продължаваме да работим. Структурата се намира в отлична кондиция, а добрите резултати до този момент само ме мотивират да работя неуморно като областен координатор“, посочи Кръстев.

Кметът на София и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова пожела успех на Тодор Кръстев. „В момента нашите опоненти целят дестабилизация на държавата и крах на всичко, за което работим. Това са политически битки от сили, които няма да доведат до нищо добро, нито за хората, нито за страната“, коментира кметът Фандъкова.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев бе категоричен, че редицата необратими стратегически проекти, реализирани от правителството, стоят в основата на атаките срещу кабинета. По думите му партиите, представящи се за алтернатива на ГЕРБ, вече са били във властта, като последствията за страната всеки път са били катастрофални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай