Танева: Искам земеделците да са удовлетворени

Танева: Искам земеделците да са удовлетворени | StandartNews.com

София. „За мен е огромна чест и огромна отговорност да приема ключовете на тази сграда на този кабинет...Искам всеки, който е част от екипа, да приложи собствените си познания, усилия и да работи в полза на обществото и сектора, който обслужва. Искам земеделските производители да бъдат удовлетворени от администрирането на техните дейности". Това каза министърът на земеделието и храните Десислава Танева по време на церемонията по приемане на властта от служебния министър Васил Грудев.

Надявам се, че ще можем да продължим работата в посока развитието на едно устойчиво пазарно ориентирано и конкурентно способно българско земеделие, балансирано, диверсифицирано като сектори ‚ така че да е устойчиво на времето и на пазарните ситуации, обясни тя и пожела успех на колегите си.

Васил Грудев от своя страна  подчерта, че Министерството на земеделието и храните остава в едни добри ръце.

„Искам да благодаря на целия екип , който работи с мен, благодаря ви за работата. Изключително съм щастлив да предам поста на първия министър жена на Министерство земеделието и храните, което е един изключителен силен символ", допълни  Грудев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай