Станислав Анастасов: Войната в ДПС е срещу омразата на дерибеите

В основата на всичко са Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров

Станислав Анастасов: Войната в ДПС е срещу омразата на дерибеите | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Една Фейсбук група - на дерибеите - не спира да сипе омраза срещу нас. Наричат ни смешници, клоуни, кретени. Езикът на омразата води до крайни актове, включително и стрелбата по Тръмп. За съжаление и в България виждаме същото. Това заяви в интервю за Нова телевизия заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов. 

"Председатели на ДПС са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Лидерът на една партия се избира от хората. Ахмед Доган е почетен лидер на ДПС. Няма тема "Пеевски-Доган". Аз тази тема няма да я коментирам повече. Ще говоря за темата дерибеи", настоя Анастасов.

Той бе категоричен, че писмото на Ахмед Доган, в което се призовава за оставката на Делян пеевски и още петима активисти на Движението, не е писано от почетния председател. Личи си по използвания език.

"Ние познаваме много добре неговия стил и в писмото не го разпознаваме. Този език е присъщ на Рамадан Аталай. Дерибеите се крият зад Ахмед Доган и го използват за жив щит. Те искат да спасят бизнеса си", каза Анастасов и добави: "Ние имаме факти за техните своеволия и ще ги извадим. Тези хора действат със заплахи и водят война срещу ДПС."

Според заместник председателя на ДПС в основата на всичко са Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров. Това са тримата дерибеи, а отскоро към тях се е присъединил Илхан Кючюк.

Тримата дерибеи са пратили младежи от ДПС да говорят по страната, че имат договорка да си сътрудничат с Васил Божков. Тези дерибеи вкарват мафията в ДПС. Те водят война, за да си спасят кожата и да не им излизат наяве далаверите. Намесен е и голям енергиен бос, който има интерес и в застрахователния бизнес. Той също стои до тримата деребеи. Ще извадим абсолютно всички факти, включително и за този голям бос. Щом сме казали А, ще кажем и Я, допълни Анастасов и заяви: "Няма война между Пеевски и Доган. Има война между Пеевски и дерибеите."

"Оставката ми може да бъде решена от колективните органи на ДПС. Ако те вземат такова решение, аз ще се съобразя. Аз и Делян Пеевски сме част от ДПС и работим за нашите избиратели. Заставам зад Новото начало", категоричен бе Станислав Анастасов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай