Социолог разкри какви са пердетата на Божков

Прелюбопитна история за срещата си хазартния бос разкри мира Радева

Социолог разкри какви са пердетата на Божков | StandartNews.com

Прелюбопитна история за срещата си в обвиняемия в 18 възможно най-тежки престъпления олигарх Васил Божков разказа социологът Мира Радева. Тя разкри пред Радио Пловдив, че е била поканена от хазартния бос в офиса му на улица "Московска" в София преди години, по повод на политически проект за парламентарни избори, като Божков е лобирал за известен бизнесмен. "Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са закъснели и ще загубят. Тогава за първи път видях, че има и бронирани пердета", разкри Радева.

Мира Радева определи заявката на Божков за политически проект като несериозна.  От новите политически проекти – на Цветан Цветанов, Мая Манолова и Слави Трифонов, тя определи като по-съществен единствено този на Дългия

"Въпреки високия рейтинг на премиера и правителството към средата на кризата с COVID-19 - при кризи хората имат нужда да бъдат направлявани, някой трябваше да вземе контрола, идващата икономическа криза ще свали рейтинга на управляващите много бързо, лятото няма да компенсира нищо", коментира ситуацията в страната Радева. В този контекст, тя подчерта, че президентът Радев не е успял да се прояви като обединител, нито БСП е натрупала позитиви, но въпреки това, не се очертават предсрочни избори, „защото няма кой да се наеме с управлението в този момент". За подписката на БСП за сваляне на правителството, Радева каза, че „това е регулярно проявление, защото трябва да покажат мускули".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай