Четвъртък,

Слави за интервюто с Бойко: Имало е други очаквания

От: Стандарт -
A
A
A

"Напълно разбирам, че е имало очаквания един политически лидер да се срещне с друг, бъдещ политически лидер. Но истината е, че това беше телевизионно предаване, в което един водещ задаваше зрителски въпроси на един министър-председател. А когато, или ако, има среща на двама политически лидери въобще няма да се задават такива въпроси, защото всичко ще е ясно". 

Така Слави Трифонов коментира гостуването на премиера Бойко Борисов в шоуто му преди седмица. Той за пръв път проговори за интервюто си с премиера, заради което понесе сериозни критики. Според политически анализатори Трифонов буквално е погребал политическия си проект в зародиш и сам е свалил ореола си на Спасител на нацията.

Според него най-хубавото е, че всеки има право на мнение и свобода на словото. Шоуменът дори изчете част от коментарите на зрителите, за да покаже, че понася критика. Показа и някои от карикатурите, които се появиха след гостуването на премиер.

След това водещият даде думата на своите сценаристи, които направиха анализ на гостуванията на Борисов, Цацаров и Манолова, опитвайки се да критикуват министър-председателя.

"Сега ще се каже, че е трябвало аз да задам тези въпроси, а не вие", обърна се шоуменът към сценаристите си. "Бях съсредоточен в това да подбера въпросите на зрителите, не съм знаел какво ще отговори", обясни още Трифонов. 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички