Скандалът трещи! Балабанов каза истината за Цънцарова

Двамата влязоха в остър сблъсък в ефир преди дни

Скандалът трещи! Балабанов каза истината за Цънцарова | StandartNews.com

Кандидат-депутатът от ИТН Станислав Балабанов разказа в подкаста на Мартин Карбовски интересна история за водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова, с която влезе в остър сблъсък в ефир преди дни. Оказва се, че журналистката е търсила помощ в миналото не от кой да е, а именно от лидера на ИТН Слави Трифонов. 

Слави обяви война на БТВ! Кой е грешникът

"Мария Цънцарова беше репортер в bTV и мисля, че имаше избори 2013-2014 година. Тогава тя, като репортер, правеше репортажи за купуване на гласове и някаква мутра, ромски барон, не мога точно да си спомня, но беше човек от този профил, искаше да се саморазправя с нея на база материалите й", разказа бившият народен представител. 

Карбовски и Балабанов се обединиха около тезата, че Цънцарова е правила качествени разследвания в този период от кариерата си. 

"Медията тогава не я защити нея, макар че тя си отстояваше позицията, отиде при Дългия, както обичаш да го наричаш ти, да се моли за защита още същата вечер, когато правихме "Шоуто на Слави". Нямаше кой да я защити тогава.

11 години по-късно същата Мария Цънцарова, сложила секретарски очила в ефира на bTV, изглежда като плеймейт в главата, защитавайки една-единствена идеология. Малко ми прилича на ония сектанти от Жълтите павета", заключи той, пише Блиц. 

В последните седмици водещата на bTV е в центъра на жестоки скандали в ефир. Тя успя да се скара с Костадин Костадинов, Ивелин Михайлов и Станислав Балабанов по време на тази предизборна кампания.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай