Скандалът расте! Сглобка Доган – Радев за най-голямата фалшификация в ЦИК

Деребеите превзеха Централната комисия отвътре

Скандалът расте! Сглобка Доган – Радев за най-голямата фалшификация в ЦИК | StandartNews.com

Извършва ли новата сглобка в държавата – Доган-Радев, най-голямата фалшификация в ЦИК преди изборите? Това  е въпросът, който разтърси държавата, след като стана ясно, че къртицата на Доган в комисията Савинч Солакова е пуснала деребеите, начело с Джейхан Ибрямов и Тимур Халиов, през задния вход на комисията, за да прередат всички за старта на партийната регистрация за изборите утре.  

ВИЖ ОЩЕ: Грандиозен скандал! Къртицата на Доган в ЦИК вкарала деребеите през задния вход

Както „Стандарт” вече съобщи, абсолютно незаконно и в нарушение на всички изборни правила депутати от групата на доганистите, предвождани от Джейхан Ибрямов и Тимур Халилов, са се настанили вече на масата за приемане на документи за регистрация на изборите. БЛИЦ разпространи снимки, уличаващи деребеите в незаконната акция.

Процедурата започва утре в 9.00 часа, когато трябва да се отворят официално вратите на ЦИК.

Депутатите от групата на Доган са били вкарани в Партийния дом от секретаря на ЦИК Севинч Солакова, която заема неправомерно този пост, защото е член на ЦОБ на ДПС в момента.

На настойчивите призиви депутатите да напуснат залата, Солакова отговорила, че не може да ги изгони, защото били с имунитет.

При това положение шефът на НСО ген. Тонев трябва да влезе в правомощията си и да нареди незаконно окупиралите залата на ЦИК депутати да бъдат изведени оттам.

Вече има обусловени предположения, че президентът Румен Радев отново нарушава конституцията и законите в страната, като играе в комбина с Ахмед Доган. Двамата са в тандем, за да могат след това да насочат изборния резултат в желаната от тях посока.

Ако ген. Тонев не се намеси незабавно и позволи на дерибеите на Доган да извършат незаконната регистрация в ЦИК, то това ще означава, че неговият началник Радев участва в схемата.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Lombrozo
преди 2 седмици

обусловени предположения или ОБОСНОВАНИ предположения ? - Мирка, ГОЛА ВОДА СИ

Откажи