Симеонов с прогноза за края на протестите

Имало е и по-тежки времена, но мисля, че този етап ще отмине

Симеонов с прогноза за края на протестите | StandartNews.com

Заместник-председателят на парламента и лидер на НФСБ излезе днес с прогноза как ще стихнат протестите, които вече два месеца се организират срещу управляващите.

„Днес е време разделно. Имало е и по-тежки времена, но мисля, че този етап ще отмине. За съжаление не с положителна оценка в исторически аспект ще бъде този период на стихийни протести и немотивирани искания. Този период по-скоро няма да доведе до нищо“, коментира Валери Симеонов.

"Само обединени българите извоюват победи и постигат своите високи цели. Когато са разединени, енергията отива във вътрешно противоборство, а не за съзидание", заяви Симеонов в Добрич на поклонението пред паметника на героя на Добричката епопея генерал-лейтенант Иван Колев.

По повод 104-ата годишнина от историческата битка за Добрич Симеонов каза, че всеки път застава пред мемориала с чувство на признателност, на синовно преклонение, защото и неговият дядо се е сражавал за добруджанската земя.

Добричката епопея е велика победа на българското оръжие и сраженията за града през септември 1916 година могат да се определят като Добруджанската Шипка, подчерта той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай