Симеонов попари Хр. Иванов, пенсионира Мая

Христо Иванов дължи обяснение за Маджо

Симеонов попари Хр. Иванов, пенсионира Мая | StandartNews.com

Лидерът на НФСБ и зам.-председател на НС Валери Симеонов попари проваления политик Христо Иванов и пенсионира Мая Манолова, от която и претестърите бягат.

ВИЖ ОЩЕ: Докладват на Хр. Иванов разговор с Маджо. Той: Шшт!

"От срещата между Христо Иванов и Димитър Ламбовски става ясно, че разговорът, който водят за Маджо е продължение на друг диалог. Когато разбира, че го снимат Христо Иванов се дърпа настрани, защото не му е удобно да говори пред камера. Ясно е, обаче че той е наясно с участието на Маджо в цялата работа", коментира Симеонов пред БЛИЦ.

"Христо Иванов трябва да излезе пред обществото и да даде обяснение за Младен Михалев-Маджо и познанството си с фигура от подземния свят. Той дължи такова обяснение", категоричен бе Симеонов. Според него Христо Иванов няма морално право да стои начело на протеста срещу кабинета и срещу главния прокурор.

"Христо Иванов няма за какво да протестира. В предишното Народно събрание предложената от него правосъдна реформа беше приета. Всички текстове, за които той настояваше бяха гласувани. Но сега той се държи като сърдито дете, на което е купена играчка и сега иска нова, но още по-скъпа. Действията му опорочават протестите на нормалните хора и те вече започват да го разбират", подчерта още Валери Симеонов пред БЛИЦ.

Попитан за позицията му за ролята на Мая Манолова по време на протестите, Симеонов каза: "Мая Манолова извървя своя път на политическа мажоретка. Единственото, което сега може да направи е да се оттегли в пенсия. Друг път пред нея няма".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай